Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload




Bauturi

Alimentatie nutritie


Bauturi

Folosirea bauturilor alcoolice pentru a stimula libidoul are origini antice. "Sine Ceres et Libero friget Venus" (Fara Ceres si Libero [Bacchus] Venus va ingheta, adica fara hrana si vin nu e dragoste). Totodata se stie si ca f 828x237i olosirea excesiva pune probleme serioase oricarei incercari de a face dragoste.
Shakespeare, in Macbeth, actul II scena III :provoaca dorinta dar ia din performanta
O cantitate moderata de alcool va reduce frica si inhibitiile. Insa mai mult de un gram de alcool pur/ kg corp ar trebui evitat de catre oricine doreste sa fie capabil de sex. La o masa de 75 kg aceasta inseamna jumatate de sticla de vin.
Pelinul
Se spune despre unele bauturi alcoolice ca ar mari potenta considerabil. Pelinul a fost folosit ca afrodiziac foarte mult la sfarsitul secolului trecut, in special de catre francezi. Acesta este in mare parte un extract alcoolic din planta cu acelasi nume, Arthemisia absinthium.Pelinul a fost interzis in Franta pe 16 martie 1915 si acum este interzis in multe tari europene din cauza toxicitatii si a proprietatilor creatoare de dependenta.

Berea
Tinand cont ca berea este o bautura hranitoare, cu un continjut mic de alcool, ar trebui sa fie un afrodiziac puternic. N-ati ghicit. Singura bere care este considerata afrodiziac in unele tari este berea neagra.
Lichioruri
Unor lichioruri descoperite in trecut in unele manastiri li s-au atribuit efecte afrodiziace.
Aceste lichioruri includ chartreuse si benedictine. Inca nu ne-am dat seama de ce ar fi interesati calugarii in afrodiziace.
In Guadalajara, Mexic exista un lichior produs din planta Turnea diffusa Crème de Damiana. Se spune despre el ca mareste libidoul si ajuta impotriva impotentei.
Vinul
Acesta poate fi un puternic afrodiziac daca este bine condimentat. Vinul rosu, combinat cu cuisoare, scortisoara, ghimbir, vanilie si zahar (cunoscut sub numele de Afrodiziacul lui Hipocrate) a fost recomandat de Rabelais in "Gargantua si Pantagruel".




Document Info


Accesari: 1706
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.




eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare




Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )