Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload




Carnea

Alimentatie nutritie


Carnea

Consumul carnii este nociv pentru om, mai ales ca organismul uman nu este construit pentru a consuma carne cruda, iar carnea fiarta face mai mult rau decât bine. Dintre animale, omul seamana cel mai mult cu maimuta. Omul si maimuta au mâini pentru a se catara sa-si ia fructele din pom. În primul rând omul trebuie sa se hr 24324h718y 59;neasca cu fructe, seminte, nuci, frunze de salata, radacini. Aspectul aparatului digestiv la om este la fel ca la maimuta, care nu stie nimic de fiert, zahar rafinat, sare de bucatarie, conservanti.



Animalele carnivore au intestinul de 5 ori mai mic decât la om, masele zimtate (la om sunt tocite, netede), saliva acida (la om e alcalina), intestinul neted (la om e cutat), limba aspra (la om e neteda), acidul gastric mai acid. Deoarece acidul clorhidric al omului este prea slab pentru digestia carnii, iar intestinul sau este ondulat si de 5 ori mai lung decât al animalelor carnivore, carnea incomplet transformata trece în intestin, ramâne prea mult timp în interiorul acestuia. Bacteriile intestinului, în loc sa actioneze ca fermenti, provoaca putrefactia bolului alimentar, mirosul urât si iritatiile. Substantele de putrefactie trec prin peretele intestinului în sânge si genereaza boli. Astfel, apar boli gastro--intestinale si hepato-biliare. Regimul alimentar cu carne nu lasa suficiente reziduuri pentru a pune în miscare musculatura intestinului, ceea ce produce constipatie. Sângele devine vâscos si cleios, se produc vatamari ale aparatului circulator, în capilare. Metabolismul este puternic influentat. Sinteza vitaminei B12 este frânata si se produce anemie. Carnea alba de pasare sau de vitel, considerata cea mai putin daunatoare, se digera mai repede si da o cantitate mare de acizi toxici care încarca sângele si care, nemaiputând fi imediat metabolizati, se depun în tesuturi sau celule. Apar boli ca: guta, reumatism, diabet, obezitate, nevralgii, boli de rinichi. Carnea contine hormoni care produc excitatia sistemului nervos, la fel ca si cafeaua, tutunul, alcoolul sau Cola. Energia produsa de carne este disponibila imediat si permite actiuni bruste si violente, dar este insuficienta pentru o activitate prelungita. Toxinele de origine animala perturba metabolismul hidratilor de C, ceea ce duce la diabet. Substantele neasimilabile produse în timpul digestiei carnii duc la tumori. Carnea stimuleaza artificial, ca si cafeaua.



La moarte, corpul animalului se impregneaza ci vibratii joase. Influenta acestora împiedica evolutia spirituala a individului, necesara vindecarii. Adrenalina care invadeaza organismul creeaza toxicitate. Imediat dupa sacrificare, se pun în libertate în corpul animalului enzime care declanseaza procesul de descompunere.

Pentru ca sa dovedeasca nocivitatea consumului de carne, prof. Gausle a facut experiente pe studenti, carora le-a dat un regim cu multa carne. Dupa 10 zile, a crescut numarul leucocitelor (cresc în caz de pericol).

Un dublu campion olimpic la înot pe distante lungi, Ross, din America, medaliat cu aur la Roma si Sydney, a publicat o carte în care martusireste ca mesele lui sunt alcatuite din 90% cruditati si foarte putina carne.




Document Info


Accesari: 7275
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.




eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare




Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2025 )